Δώστε μια ακαταμάχητη τροπική και παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάθε σας εμφάνιση με αυτό το εντυπωσιακό χειροποίητο βραχιόλι από τη συλλογή του vasiliki Mihali jewelry. Σχεδιασμένο με έμπνευση από τα χρώματα του καλοκαιριού και των εξωτικών φρούτων, το κόσμημα αποτελείται από μια πλούσια εναλλαγή φυσικών ημιπολύτιμων λίθων (όπως αχάτης, χαλαζίας και αμαζονίτης) σε διάφορα σχήματα. Μεγάλοι και μικρότεροι κύβοι, λείες ασύμμετρες πέτρες με οργανική δομή και στρογγυλές χάντρες μπλέκονται αρμονικά σε μια μοναδική παλέτα: έντονο κίτρινο, φωτεινό πορτοκαλί, γλυκό μοβ, τιρκουάζ, σιέλ και ημιδιάφανο ροζ με εσωτερικά crackle εφέ δημιουργούν ένα statement αποτέλεσμα γεμάτο ζωντάνια. Το κούμπωμα καβουράκι και η αλυσίδα προέκτασης είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας υποαλλεργικό, επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό εξασφαλίζει ότι το βραχιόλι διατηρεί τη χρυσή του λάμψη αναλλοίωτη στον χρόνο, δεν μαυρίζει από το νερό της θάλασσας ή τα αρώματα και παραμένει απόλυτα ασφαλές για το δέρμα. Ένα ιδανικό αξεσουάρ, τέλειο για να φορεθεί μόνο του ως το απόλυτο color-splash κομμάτι ή σε layering με άλλα χρυσά βραχιόλια, συνοδεύοντας μοναδικά τα casual λευκά T-shirts, τα λινά σας πουκάμισα ή τα αέρινα φορέματα των διακοπών σας.
Χειροποίητο Καλοκαιρινό Βραχιόλι “Summer Tutti Frutti” με Ημιπολύτιμους Λίθους – vasiliki Mihali jewelry
1 σε απόθεμα
20.00 €
Το πιο χαρούμενο, ζωντανό και πληθωρικό statement βραχιόλι του καλοκαιριού. Μια πανέμορφη χειροποίητη σύνθεση από φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους σε ένα εκρηκτικό mix χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων, που αποπνέει φρεσκάδα, boho-chic ενέργεια και υποαλλεργικό κούμπωμα.
1 σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος: 41065
Κατηγορίες: Βραχιόλια, SHOP
Ετικέτες: πολυχρωμο βραχιόλι, ημιπολύτιμοι λίθοι, Επιχρυσωμένο Ατσάλι, Χειροποίητο βραχιόλι, δώρο για γυναίκα, κίτρινο βραχιόλι, boho chic κοσμήματα, βραχιόλι με χάντρες, κοσμήματα για την παραλία, κοσμήματα γλυφάδα, πορτοκαλί κοσμήματα, vasiliki mihali jewelry, τιρκουάζ βραχιόλι, Γλυφάδα, καλοκαιρινά κοσμήματα
Μάρκα: Vasiliki Mihali jewelry






